11.08.2024 г., 6:33 ч.

На Карлос 

  Поезия » Гражданска
162 1 0

Той е българин - Карлос Насар,

с нетипичното българско име.

Великан е, на щангите цар,

не е просто момче, исполин е. 

 

Той роден е в Париж, но живя

в този град, забравен от Бога.

Той се върна в Париж и успя

да разплаче от гордост народа.

 

Той е българин, наш'то момче,

вдига цяла страна на плещите си.

И под родното синьо небе

иска смело да следва мечтите си.

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??