5.08.2012 г., 20:05 ч.

На карнавала в Рио 

  Поезия » Любовна
511 0 5

Брега достига корабчето бяло–

навярно рая земен съм открил!

В Бразилия преди насън съм бил–

за този миг сърцето е копняло!

 

За Рио де Жанейро през нощта!

За устните на огнена мулатка!

За кайпириня с вкус на радост сладка!

За пъстър карнавал–без суета!

 

Нощта отвред ухае на любов!

Сред ритмите на самба и ламбада,

предчувствайки върховната наслада,

за този сън реален съм готов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??