Aug 5, 2012, 8:05 PM

На карнавала в Рио 

  Poetry » Love
513 0 5

Брега достига корабчето бяло–

навярно рая земен съм открил!

В Бразилия преди насън съм бил–

за този миг сърцето е копняло!

 

За Рио де Жанейро през нощта!

За устните на огнена мулатка!

За кайпириня с вкус на радост сладка!

За пъстър карнавал–без суета!

 

Нощта отвред ухае на любов!

Сред ритмите на самба и ламбада,

предчувствайки върховната наслада,

за този сън реален съм готов!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??