28.08.2021 г., 23:58 ч.

На край света 

  Поезия » Любовна, Друга
309 0 0

Искам да избягам. 

Но няма къде. 

Искам да отида на край света, 

да съм спокойна и добре.

Искам сърцето си да държа в шепи

и да гледам как тупти. 

Не искам да усещам болката вече, 

все едно е прободено от стотици игли. 

Искам да спра да скърбя. 

Да мога усмивки да подаря - 

на хора и места, и на скъпоценната луна. 

Искам да спре да ме изгаря мисълта, 

че не мога нищо да направя, 

за да те задържа. 

© Lara Queen Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??