13.03.2007 г., 15:35 ч.

На края 

  Поезия » Друга
1411 0 21

Не си за мен. Това е ясно.
Не мога да съм с вързани крила.
Далеч от теб - съм в безопасност
и глуха съм за твоето "Ела".
Не съм за теб. Така различна
от всички съм, преминали оттук.
Не казвай колко ме обичаш,
щом с чувствата играем си напук.
Да спрем. Така да се запомним,
преди с любов да се намразим.
Дълбоко скрит и кратък спомен
за светлото от тебе ще запазя.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??