25.06.2008 г., 0:52 ч.

На М*** 

  Поезия » Любовна
651 0 3
А как без теб аз нямам смисъл!
И тъй самотна всеки ден...
Защо е нужно да заспивам,
за да те имам пак до мен?

И само нощем аз съм жива,
ако в съня ми долетиш.
И как боли тъмата като си отива,
че с нея и ти ще да се изличиш!

Нима заради теб презрях зората,
деня, смеха и радостта?
И има ли за мене радост на Земята,
различна от съня?!

© Грета Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??