11.06.2008 г., 11:51 ч.

На майка ми 

  Поезия » Друга
1100 0 13

Мила мамо зная колко

колко много те боли

че животът ти премина

повечето през сълзи

 

Че съдбата тъй жестоко

и безмилостно за кратко

стори рани две дълбоки

първо татко после батко

 

Ти остана мила мамо

с болката си у дома

 с искрицата надежда само

в мене твойта дъщеря

 

А аз понякога неволно

със дела и лоши думи

те ранявах толкоз болно

като със куршуми

 

Моля мамо да намериш

сили пак да издържиш

и да можеш да успееш

отново мамо да простиш

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??