30.07.2011 г., 18:29 ч.

На майка ми 

  Поезия » Друга
665 0 2

Този стих посвещавам на теб, мамо,

за това, че винаги съм била на твоето рамо,

ти ме научи да живея

И за мечтите си докрай да копнея,

от всичко лошо, мамо, ме предпази

и душата ми чиста опази.

Към твоето майчинско сърце,

към твойте очи, по-светли от слънце,

към твоята душа, по-дълбока от морето,

подарявам всичката си любов от сърцето.

Понякога с ината си грешах

и пред теб виновна бях,

но моля те да ми простиш за всичко

и сърцето ми със теб да не се чувства никога самичко.

Дарявам ти сега – едно благодаря,

една усмивка,

една прегръдка,

един намек, че без теб нямаше да съм това, което съм!

© Красимира Гущерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??