5.11.2020 г., 21:10 ч.

На майка ми 

  Поезия » Друга
291 1 0


Аз знам, внезапно ти ще дойдеш
във съня ми
ще ме погалиш и ще знам 
това си ти
душата ще напусне тялото
не ме е страх да тръгна с теб
защото ти държиш ръката ми,

(не давай да отпадна)

по пътя ще се срещнем
с всички спомени
дъждът вали ще скрие той сълзите ми
ти само дръж ръката ми,

(не давай да отпадна)
води ме надалеч където е домът ми
където ще ме чакат
онези всичките които аз загубих
и само дръж ръката ми, 

не ме е страх, аз знам
това си ти, 
(не давай да отпадна)

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??