29.07.2008 г., 8:40 ч.

На майка ми (кратко) 

  Поезия » Друга
1016 0 9

 

Очите ти са живи

и горят, говорят, плачат,

казват ми, когато си сама,

и тревожни мисли щом те мъчат...

 

Ръцете ти говорят тихо

за труда, годините, умората,

отпускат се, щом чуят валс

и аплодисментите на хората...

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??