22.01.2007 г., 17:31 ч.

На мама 

  Поезия
1077 0 4
Мразя да си тъжна
или някой да те наранява,
мразя да си уморена
и да си сама.

Искам да си винаги засмяна
и да вдъхваш топлота,
да излизаш озарена
и с усмивка на уста.

Ти си радост най-прекрасна,
ти си весела, добричка,
ти си щастие вълшебно,
ти си мойто мамче нежно.


18, октомври, 2003

© Анжелика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??