27.12.2007 г., 16:47 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
1058 0 5

Каква мечта си имам, питаш, мамо,

и колко мило ме поглеждаш само!

Но в моите очи сълза блещука

и в този миг желая силно да ме няма тука!

 

Защото, скъпа моя, мила мамо...

ах, колко мило ме поглеждаш само!

Желая истински да съм щастлива

и ти да си до мене, докато съм жива!

 

Желая също, мила моя мамо,

да имам вечно твойто топло рамо,

да мога всичко лошо и добро аз да ти казвам

и колко силно те обичам, само да показвам.

 

Но не мога, мила, скъпа мамо,

а с колко обич ме поглеждаш само!

Да повярвам, че те заслужавам

и тази болка вечно аз да побеждавам!

 

Защото, мила мамо,

искам да ми вярваш само.

Защото всяка болка, всяка мъка в мен тая

и теб не искам да безспокоя.

 

Защото аз обичам всички, мамо,

но мене няма кой да ме обича само!

Затуй желая да съм истински щастлива,

а щастието аз с обич силна сливам!

 

Но питаш ме каква мечта си имам, мамо!

А аз те гледам и сълзи проронвам само!

Защото от мечтите ме боли,

а от сълзите силно ми горчи!

 

Но Обичам те! - това помни!

© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??