24.06.2007 г., 9:30 ч.

НА МАМА 

  Поезия
775 0 3
 

Аз ида при тебе, моя лястовице бяла,

в нозете ти да коленича,

а косите от морска пяна

с китка цвете да закича!

Но дълго, дълго ще отмерваш дните

на прага със свито сърце,

и с поглед мил от годините,

ще чакаш свойто дете.

Душа и мисъл - тънка струна,

в мъглата на живота се поклащат.

Очакваш ме с любов и топла дума,

които никога не ще забравя.

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??