9.08.2005 г., 23:34 ч.

на Мария 

  Поезия
982 0 0
Ти си мойта светлина в тунела
и след буря слънце и след дъжд - дъга
мрак от мене ти си взела
и ми даваш свобода.

И в отчаян вик-надежда
и в студено време - топлина
шир за мене си безбрежна,
а в пустинята - вода.

Ти за мен си сън прекрасен -
малка сбъдната мечта
и бодил си ти опасен,
скрит в красивата душа.

Тичам,спъвам се и падам -
в миг подаваш ми ръка!
С тебе всичко аз забравям
и живея за мига!

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??