3.08.2022 г., 9:22 ч.

На маса 

  Поезия » Философска
652 0 1

Трима седнахме на маса-

всички пичове от класа.

В областта си плодовит

беше всеки индивид.

 

Нещо ни обединяваше,

помежду ни сякаш плаваше

и след всяко питие

се питахме:,,Какво ли е?"

 

Всеки отговора носи

ала със безброй въпроси.

Тъй се всичко разводнява,

а и отговор не дава.

 

Даже и да съм цървул-

нас ни трябва преамбюл

да си изясним нещата

как да стане ни хавата.

 

Умни сме, но надали...

Май сме пълни будали,

щом при три акъла яки

и далеч от здрави каки,

 

не можем да комуникираме.

Явно, нищо не разбираме!

Мисъл гложди ме все пак-

що ли седнахме и как?

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Гецане, щом и мисъл си заформил и те гложди, значи си пич от класа.
Предложения
: ??:??