14.09.2007 г., 19:45 ч.

На милото 

  Поезия
547 0 3

Когато слънцето изгря, душата ми отново полетя,
да търси твойта по света.

Простря то своите лъчи
и тебе цяла озари.


Тогава пламък силен в мен се разгоря,
не пеперуди с пърхащи крила,
 

А чувството да мисля аз за теб,
което кара ме да продължа напред.

Дори когато мракът спусна се със свойта тъмнина,
за теб си мислех, мило мое, едно си на света.

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??