Sep 14, 2007, 7:45 PM

На милото 

  Poetry
546 0 3

Когато слънцето изгря, душата ми отново полетя,
да търси твойта по света.

Простря то своите лъчи
и тебе цяла озари.


Тогава пламък силен в мен се разгоря,
не пеперуди с пърхащи крила,
 

А чувството да мисля аз за теб,
което кара ме да продължа напред.

Дори когато мракът спусна се със свойта тъмнина,
за теб си мислех, мило мое, едно си на света.

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??