23.05.2013 г., 7:46 ч.

На Миро 

  Поезия » Друга
654 0 0

Белеят нишките на твоята Съдба,

със кука фино на синджирчета изплетени.

Ефирни картини желани, втъкани

със нежност от твойта душа.

 

Живееш, мечтаеш и цели поставяш,

успехът да е винаги с теб!

Но... трябва едничко ти да си знаеш,

мечтите са твои и винаги ти се бори!

 

Никой не може да ти ги сбъдне,

дори частица от тези мечти!

Никой не може да ти отнеме,

дори... да иска, тези мечти!

 

А искаш ли слава и почест,

в дантелата своя вплети,

синджирче от злато, а после...

дантелата своя със звезден прашец поръси!!!

 

Помни ми  съветът  един!

Съдбата... ти  управляваш!

Каквото Ти си пожелаеш...

това ти дава, да го знаеш!

 

 

на внука ми 12.09.2009 г.

© Инци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??