24.08.2018 г., 21:32 ч.  

На мислите ти чара скрит 

  Поезия » Любовна
1955 18 46

На мислите ти чара скрит

 

 

Така ми липсва в този час

на мислите ти чара скрит,

да чуя твоя топъл глас

зад онзи рид с тъма покрит.

 

 

И цяла в непрогледен срам

незнайно как обзел ме там

целувка нежна да ти дам

привлечена от твоя плам.

 

 

Но в този летен полумрак

все свети нощната роса,

звезди посипват моя праг,

въздишки крият се в леса.

 

 

И как е сладка таз печал,

с която вехна ден след ден,

че нямаме еднакъв дял

от любовта що грее в мен...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??