Хубаво си, мое детство,
в спомените мои от предишни дни.
И безгрижно, и чудесно,
с весели игри.
Мисля си - имах си проблеми,
детски страхове, несбъднати мечти,
но скъпа ми е всяка минута,
прекарана в забавление и близост с приятели добри
(с които, за съжаление, не се виждаме често в днешни дни).
Хубаво си, мое детство,
в спомените ми
и не бих те заменила в никой случай
с порция интернет игри.
© Диди Всички права запазени