5.12.2008 г., 14:26 ч.

На моето рамо... 

  Поезия » Любовна
654 0 1

      Aко можех да те задържа, щях да съм завинаги до теб...

      Но не мога, защото ти идваш и си отиваш.

      Ти ме радваш и мъчиш, но без теб няма светлина в сърцето ми.

      Ти си моята поробена свобода, която е в чувствата скрити.

     Погледът ти крие тайни, които ме карат да се запитвам за това и онова.

      Но ти давам свобода, за да летиш и след време да кацнеш пак  

                                             на моето рамо...

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • любов...и радост и мъка...но без нея няма светлина...
    харесвам изящните ти мисли...втъкани в красива поезия...с обич, Бен Ар...
Предложения
: ??:??