28.05.2022 г., 17:58 ч.

На моите хора 

  Поезия » Гражданска
273 1 0

На моите хора

 

Помнете своите деди и история,

но не от книгите, дето ви лъжат!

Там е една фалшива и пропагандна теория

на тези, които искат да ви прекършат.

 

Слушайте старите, те знаят

дума по дума за нашта история

и вие трябва да я узнаете,

за да не вярвате на чужда теория.

 

Така няма кой да ви лъже

и властта няма души да купува,

вече сме друго време,

вече тъй се воюва.

 

После вие разказвайте

на новите бъдещи хора,

с думи истината показвайте,

един за друг бъдете опора.

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??