Решихме и ние да видим Морето,
ах колко меко и синьо е то,
но вече нещо тежеше в сърцето,
главата ми тежка е и зная защо.
Проблеми колкото искаш странни и лоши,
тежка е всяка човешка съдба,
Но в главата ми нещо започна да гложди,
не мога да бъда отчаян сега.
Живота се живее не както трябва,
а както може, сестри мои и братя,
Любовта - само тя ще остави следа,
В душите и телата ни светла храна.
Да обичам, да харесвам - винаги го има това,
А обичан ли съм или пък харесван - никога няма да разбера.
Моята цел е да живея - завинаги тук и сега,
Обичам ви всичките хора - това ще е подаръкът ми за Света!
© Denislav Ivanov Всички права запазени