17.09.2008 г., 22:51 ч.

На море 

  Поезия » Философска
446 0 0
 

Луната заспа... останахме сами

далече от други очи.

Остани.

 

В трамвая съм, на втората слизам

с риза, изплетена от погледи,

среща алогизъм.

 

Чакам луната пак да заспи,

да сме далеч от чужди очи.

Но лятото мина

да бъдем с друга двамина...

... Ех, мина лятото...

 

 

 

© Тихомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??