Sep 17, 2008, 10:51 PM

На море 

  Poetry » Phylosophy
444 0 0
 

Луната заспа... останахме сами

далече от други очи.

Остани.

 

В трамвая съм, на втората слизам

с риза, изплетена от погледи,

среща алогизъм.

 

Чакам луната пак да заспи,

да сме далеч от чужди очи.

Но лятото мина

да бъдем с друга двамина...

... Ех, мина лятото...

 

 

 

© Тихомир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??