17 сент. 2008 г., 22:51

На море 

  Поэзия » Философская
445 0 0
 

Луната заспа... останахме сами

далече от други очи.

Остани.

 

В трамвая съм, на втората слизам

с риза, изплетена от погледи,

среща алогизъм.

 

Чакам луната пак да заспи,

да сме далеч от чужди очи.

Но лятото мина

да бъдем с друга двамина...

... Ех, мина лятото...

 

 

 

© Тихомир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??