Кривиш си душата, “приятелю”.
Объркваш си здравето, с тези лъжи.
Пикаеш, обърнат към вятъра,
а урината съхне… по твойте очи!
И така се вмирисваш, тотално!
От тебе се носи, миризма на война!
Но това вече стана, нормално.
Запознати сме с твоята, руска воня.
Ще смърдиш още “дълги” години.
Убиецът в Кремъл ще ти праща пари.
Но и той, някой ден ще замине,
и дали, ти тогава пак ще плещиш лъжи?
Юри Йовев
Февруари 2024 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Много му е вътрешно на москвича, с тези нерви едва пали!