12.07.2007 г., 8:44 ч.

На моя татко 

  Поезия
4515 0 5
НА МОЯ ТАТКО
 

Мили татко,

всеки пише дълго за „мама",

но аз ще ти пиша по-кратко

и знай, че това е истина голяма!

Мили татко,

ти винаги бил си до мен,

изслушвал си ме ти нерядко,

щом споделяла съм аз проблем!

Мили татко,

знам, тревожил си се ти за мен

и не си заспивал вечер сладко,

въпреки, че бил си уморен...

Мили татко,

непрестанно трудил си се ти,

за да сбъднем аз и батко,

и детските, и всичките мечти!

Мили татко,

зная, понякога ти бил си строг,

но зная също, татко,

че било е, за да ми дадеш урок!

Мили татко,

аз вече пораснах

и искам да намеря слова,

да кажа: „Благодаря, мили татко,

благодаря ти, за всичко това!"

12.07.2007

© Габи К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??