19.09.2017 г., 21:49 ч.  

Извикай ме когато ти е тъжно 

  Поезия » Любовна
939 2 1

Извикай ме, когато ти е тъжно,

ще дойда... Знаеш, че го искам...
Ще полежим... Ще помълчим на тъмно,
Ще те целувам и към мен ще те притискам!

 

Ще заспиш на мойто-твое рамо,
а аз ще се усмихвам втренчен в тебе...
На сутринта с алармата, ще кажеш, че е рано
и ще се вкопчиш в мене, като малко бебе.

 

Ще станем, ще запалим по цигара,

Ще стоплим длани в чашите с кафе,
Ще запечатвам спомени със всяко късче пара,
ще се губя в погледа ти топло кадифен!

 

До тебе искам да осъмвам...
Във твоя глас да се улисвам...
Извикай ме, когато ти е тъжно!
Ще дойда... Знаеш, че го искам!

© Станислав Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??