20.09.2013 г., 21:46 ч.

На моята половинка... 

  Поезия » Любовна
975 0 4

Казват, че хората навремето били разделени от боговете на мъже и жени, за да бъде разполовена силата им. Оттогава възникнал стремежа да търсят половинките си, за да станат отново едно цяло.

 

На моята половинка ...

Прости ми, че не успях да те открия

Тоз живот не стигна ми за това

И оставих те да се измъчваш

С този, с който си сега

 

Загубих се и не можах да те открия

Цял живот не стигна ми за това

С грешни хора времето си губих

Затова самотен съм сега

 

Съжалявам, че не успях да те открия

В друг живот ще сторя аз това

Не бих те заменил със друга

Единствената на света

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Много е силно!
  • Единствената....колко красив стих....Нека има още силни такива
  • Колко емоционално...Тази история която си написала преди стиха съм я чела, но после четох и друга версия - че търсим цялото в нас, чрез другия! Поздрави, хареса ми, защото е силен призив!
  • Много нежно... Поздравав!
Предложения
: ??:??