Казват, че хората навремето били разделени от боговете на мъже и жени, за да бъде разполовена силата им. Оттогава възникнал стремежа да търсят половинките си, за да станат отново едно цяло.
Прости ми, че не успях да те открия
Тоз живот не стигна ми за това
И оставих те да се измъчваш
С този, с който си сега
Загубих се и не можах да те открия
Цял живот не стигна ми за това
С грешни хора времето си губих
Затова самотен съм сега
Съжалявам, че не успях да те открия
В друг живот ще сторя аз това
Не бих те заменил със друга
Единствената на света
© ПрОРОК All rights reserved.