...На моята светла звездичка...
Отвъд нещата и въпреки разстоянието
винаги ще бъдеш моя, всяка моя частица...
Рисуваща пътеката на душата и живота ми,
татуирана във всеки точица, моя звездичке...
И блестиш за мен винаги, както в моментите на
тъма така и в тези на лъчиста и топла светлина
и никога, никога не ще си отидеш от сърцето ми...
господарка, пазителка и птица на тайните ми ти...
на страстите и на мечтите ми..
Безброй животи придружават спомените ти,
миговете в които живееш и ще пребъдеш...
Звездичке моя никога няма да се предам и както
искаш ти ще ти следвам, ти си силите и волята ми,
тишината, вика, погледа ми към вечността...
Минаха няколко секунди, дни или години, не знам...,
но ти продължаваш да си там и тук в мен - моята звездичка...
Жива, свежа и блестящата, като всеки един ден под теб,
в обятията ти, защото ти просто си моето щастие...
...защото, когато лампата изгасне и слънцето залезе,
ти си моята магия, създаваща светулки от лъчи
и блестиш завинаги - моя светла звездичке...!
© Лили Вълчева Всички права запазени