25.03.2007 г., 2:45 ч.

На него 

  Поезия
874 0 2

Не искам да те виждам в сън неизживян,

Със поглед мил в прегръдки топли

И в съня да чуваш мойте вопшли...

Защо да давам без посока,

Любов и цялата си нежност?

И как ли да направя скока

Към любов от безнадежност?...

Не искам да те има във нощта,

А на лятото във зноя...

Зашо все ти си ми в съня?

Нека аз да бъда в твоя!

© Кристина Пейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??