17.11.2011 г., 11:36 ч.

На нея 

  Поезия » Любовна
599 0 5

На нея

 

Ти знаеш ли, че в теб съм лудо влюбен.

И винаги ще бъда само твой!
Не бих понесъл,  ако те загубя…
За тебе винаги ще плащам в брой…

 

Аз знам, че си момиче като всички…
Но ти си моят идеал  в света.
Поискай нещо - ще получиш всичко!
Лъжите между нас ще измета!

 

Въздушни кули аз за теб съзиждам!
За тебе аз се радвам от сърце!
Навсякъде аз твоя образ виждам…
Сънувам, че те нося на ръце!

 

За тебе искам  оди да напиша.
В най-славни химни да те възвиша!
Защото  само аз за тебе дишам.
И ти си мойта Жажда и Вода...

 За мене твоят глас е птича песен,
която ще ни възвести Деня…
Реалност и фантазии съм смесил...
С най-силната оценка те ценя!

 

За теб ще полетя над долините…
Ще стигна нощем едрите звезди.
И Седмото Небе на висините
 за теб ще е, поискаш ли го ти!

 

Ти може би не знаеш как те любя.
Ти може би не знаеш, цял съм твой!
И ако твоята любов изгубя,
и този свят не може да е мой!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??