1.01.2008 г., 22:02 ч.

На Някого  

  Поезия
900 0 28
 

Изпратих те.

На есента със листопада.

Изплаках те.

Със сълзите на дъжда.

Помахах ти за сбогом.

С крилата на отлитащи ята.

Загубих те.

В прегръдките си взе ме вятърът.

Сърцето си да съживя поисках.

Земята с обич се разтвори цяла.

Сега отново чувствам.

В прегръдката си стопля ме студът.

 

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??