1.08.2008 г., 0:21 ч.  

На някой, който изчезна от живота ми... 

  Поезия » Любовна
1149 0 3

Спомних си те. Беше сякаш в живот друг.
Помня как в ръцете ти се топях.
Помня как се разпадах, в сподавен звук,
докато вършехме поредния грях.

 

Помня как в любов не се превърна,
а някак си не спирахме да се желаем.
Помня как уж чужди, а се сливахме прегърнати.
Друг да почувствам така дори не си мечтая.

 

Докосвал си ме толкова навътре.
Все още помня подробно всеки момент,
когато треперейки, с поглед размътен,
самозабравено целуваш мен.

 

Някак си животът от мен те скри,
но дано като мене да си си обещал,
някоя нощ, когато се събудиш в три,
да си спомниш колко много си ме желал.


31.07.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??