25.03.2008 г., 9:04 ч.

На... онкоболните 

  Поезия » Друга
893 1 7
 

На... онкоболните

 

 

Не тъгувайте, скъпи приятели!

Няма болест, щом имаш душа...

Силна воля от вас е направила

неогасваща, ярка звезда!

 

Волята дава много надежда!

Тя ви води по трудния път.

Колко гнили души днес се крият

във физически здравата плът.

 

Всеки ден посрещнете с усмивка!

Няма утре - всичко е днес.

Златният ключ на вашата воля

ви дарява със сила и чест.

 

Вие сте силни! Сълзи не проливайте

като хленчещо малко дете.

На здравите щедро дарете

част от ваш`то голямо сърце.

 

Да се учат на

                      Борбеност,

                                       Сила,

                                                Надежда,

и не търсят причина във всяка беда.

С усмивка земния път да изминат,

да оставят достойна следа!

                                             

 

                                               Август " 2007 г.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??