На... онкоболните
Не тъгувайте, скъпи приятели!
Няма болест, щом имаш душа...
Силна воля от вас е направила
неогасваща, ярка звезда!
Волята дава много надежда!
Тя ви води по трудния път.
Колко гнили души днес се крият
във физически здравата плът.
Всеки ден посрещнете с усмивка!
Няма утре - всичко е днес.
Златният ключ на вашата воля
ви дарява със сила и чест.
Вие сте силни! Сълзи не проливайте
като хленчещо малко дете.
На здравите щедро дарете
част от ваш`то голямо сърце.
Да се учат на
Борбеност,
Сила,
Надежда,
и не търсят причина във всяка беда.
С усмивка земния път да изминат,
да оставят достойна следа!
Август " 2007 г.
© Иван Иванов All rights reserved.
Познавам един прекрасен ангел между тях! Поклон!