9.06.2011 г., 22:22 ч.  

На онзи, когото 

  Поезия » Любовна
591 0 4

Моля те, Любов,
спри при него тихо!
Нека още спи!
В миглите прониквай!
Като светлина.
Като омагьосване.
Моля те, Любов,
с повей тих
докосвай го!

 

 

 

Публикувано във:

в-к Уикенд 22-28.6.2019

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??