Утринта е студена, защото си тръгвам...
приготвям кафе и целувам очите ти.
Нощта бе красива, но кратка,
прегръщаш ме нежно
и отново си сам на перона на времето...
Изпрати ме със много дълга целувка -
отпечатък по тъжните устни...
Влакът бавно ще отпътува,
но оставя следите в сърцето ти...
Вечерта е студена, защото ме няма...
приготвяш вечеря и целувайки спомена...
Нощта се усмихва, изпила нашето вино...
без да знае, че
Любовта е по-силна от времето...
автор: Моника Стойчева
27. 03. 2014 г.
© Моника Стойчева Всички права запазени
Споделям, Моника!
Поздрав!