23.05.2009 г., 21:59 ч.

На пета скорост отпрашвам 

  Поезия » Хумористична
1201 0 32

Още тази вечер ще яхна метлата

(турбо-дизел) на Баба Яга,

газ до дупка ще дам веднага

и на пета скорост отпрашвам.

Ще издухам по пътя си всички

(таласъми, вещици, дяволи) –

да се светнат, че няма от мене

по-космическа Баба.

С мръсна скорост пак ще прелитам

край ангели, херувими

(и останалите

светИ води ненапити),

ще им бибиткам

като ги подминавам

(имам още страхотна тяга).

Ще се кискам,

с език ще се плезя,

огън с очите ще пръскам,

по бедрата ми (два златисти питона)

погледите им ще се плъзгат.

По гърдите ми с очи ще накацват

ято хищни соколи –

като от Охридското езеро

вода ще искат да пият

(до изнемога).

Ще направя два-три кръга

под бурните им овации,

после ще се приземя като котка

и ще кацна меко в нозете

на най-греховната си Обич.

 

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??