28.07.2020 г., 14:57 ч.

На прага 

  Поезия » Любовна
673 1 0

На прага на Ада добре ли се чувстваш?

Нали си родена да стигнеш до там?

Но нещо във мислите само прелистваш...

И нещо те кара да чувстваш и срам.

 

На прага на себе си как се приемаш?

Разбра ли каквото не знаеш за теб?

Със огъня можеш и град да погребваш,

но чуваш морето, шумящо във мен.

 

На крачка от Да или Не как си?

Намираш ли пътя към изгрева нов?

Или си открила, че в тъмното място,

дълбоко в сърцето, седи и любов...

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??