19.07.2006 г., 16:51 ч.

На празник 

  Поезия » Хумористична
1286 0 6
Два празника в един се сливат
и чудиш се от к'во ли си пиян?
Дали любов, или пък вино те опива,
или е просто Вальо Зарезан?
Балон червен във форма на сърце,
бутилка стилна със червено вино,
държиш от всяко в двете си ръце,
готов да го поднасяш на любима.
Но ако тя отмине под ръка със друг,
с далечен поглед - някъде отвян,
пусни балона да лети на юг -
от Трифон и вин
ó си бил пиян.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??