21.01.2008 г., 21:38 ч.

На прима виста 

  Поезия » Любовна
3581 0 22

Навън валеше.

Без да спира.

Денят се раждаше в сълзи.

Нощта премиташе последна диря

от миналото в две очи.

 

И да - болеше.

Как болеше!

Но всяко раждане боли.

И всеки спомен капка беше.

По-бързо - молех се - да извали.

 

Проблесна лъч

във утро чисто.

Намигна ми за нов живот.

Готова съм. На прима виста

отново да запея. За любов.

 

 

(извинявам се за повторното качване на стихотворението, изтрих го по погрешка :()

 

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??