21 янв. 2008 г., 21:38

На прима виста 

  Поэзия » Любовная
3582 0 22

Навън валеше.

Без да спира.

Денят се раждаше в сълзи.

Нощта премиташе последна диря

от миналото в две очи.

 

И да - болеше.

Как болеше!

Но всяко раждане боли.

И всеки спомен капка беше.

По-бързо - молех се - да извали.

 

Проблесна лъч

във утро чисто.

Намигна ми за нов живот.

Готова съм. На прима виста

отново да запея. За любов.

 

 

(извинявам се за повторното качване на стихотворението, изтрих го по погрешка :()

 

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??