21.01.2008 г., 23:19 ч.

На приятели 

  Поезия » Друга
503 0 1
Мръква се. Къде си?
Защо ли питам? Зная!
Прегърнал любовта в ръцете си,
затворил очи на ръба на безкрая,
се скиташ в сърцето й...
блажен и безмълвен,
по-тих от усмивката ми
и по-благословен от щастието ми!

Няма да те спра, защото ти го заслужаваш!
Обичам те, Приятелю! Стигни безкрая...


P.S. Моля не приемайте настоящото като опит за поезия, просто се опитвам (макар и нескопосано) да поздравя двама влюбени приятели!

© Катя Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Приятелю! Стигни безкрая..."
    Стигнахме го!!!
    А с такива приятели, преминаваме и отвъд него!
    Обичаме те, Харка...и двамата те обичаме!!!
Предложения
: ??:??