12.01.2008 г., 0:26 ч.

На приятелите 

  Поезия » Философска
595 0 17
Една проста истина, почуква
непразна и не спи, подухва
очаквана и през много години
със поривите си, не стихнала
и нескършена, а политнала
към приятели, с огъня димящ,
обгарящ щедро и вятър шумолящ,
заплетен в бодливи гъсталаци...
Една проста истина, почуква и значи!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??