На приятелката ми
Еми
Ти не си като другите...
Има нещо различно в теб.
Сръчен скулптор изваял е скулите,
от любов е направил човек.
Ти не си като другите...
Има нещо магично в теб.
Мъдър майстор е смесил боите,
нарисувал мадона от теб.
Ти не си като другите...
Бог ти е дал огромно сърце.
С него често шиеш си раните,
а иглата боде ли, боде.
Ти не си като другите...
© Олга Христова Всички права запазени