Jul 6, 2007, 10:47 AM

На приятелката ми Еми 

  Poetry
1035 0 13

         
                                              На приятелката ми
                                                                             Еми

                                       Ти не си като другите...
                                       Има нещо различно в теб.
                                       Сръчен скулптор изваял е скулите,
                                       от любов е направил човек.

                                       Ти не си като другите...
                                        Има нещо магично в теб.
                                        Мъдър майстор е смесил боите,
                                        нарисувал мадона от теб.

                                        Ти не си като другите...
                                         Бог ти е дал огромно сърце.
                                         С него често шиеш си раните,
                                         а иглата боде ли, боде.

                                         Ти не си като другите...    

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??