Ой ви вази,
токомрази!
Кой ви пази,
той ви гази.
Да не мислим надълбоко,
а да викнем нависоко.
Господ чува,
но пасува.
Но къде са ни водачите?
Де е пътят, де бре, де?
Споко! Палките и пачките
ще ни кажат накъде.
© Райчо Русев Всички права запазени
най-добрия начин..